2013. március 21., csütörtök

Hírek, a bloggal kapcsolatban..

Fhuuu, sziasztok!:D
Nagyon régen, még karácsony előtt volt az utolsó rész feltéve. A gépem még mindig nem oké, de a legjobb barátnőm elolvasta a blogot, nagyon megtetszett neki, és megkérdezte, hogy mi lenne, ha ő is írhatna bele. Rábólintottam, így egy íróval gazdagodott a blog, és remélhetőleg a jövő hét felé már lesz új rész, ha szeretnétek még olvasni. 

Remélem, hogy még emlékeztek a sztorira, mert nagyon szívesen írtam, s most hogy lett időm, folytatnám is. Végeztem a felvételikkel is, ami azért sokat elvett az időmből. 
Most már remélem, hogy semmi sem állhat a blog és közétek, ha csak nem vagyok annyira peches, hogy megint elrontok valamit:D
Na az új íróról annyit így előre, hogy Panninak hívják, fél éve legjobb barátnők vagyunk, ő is nagyon szeret írni, de még nem annyira tapasztalt. 
Ez lenne az első ilyen "komolyabb" munkája, és ő is szívesen indítana majd külön blogot, ha itt már úgy érzi eléggé felnőtt a dologhoz. 
Mindenképpen értesíteni fogunk titeket a blog további folytatásáról, és reméljük, hogy nem feledkeztetek meg róla, és most is lesznek rendszeres olvasók. 
Egyelőre ennyik voltunk.(:

xoxo: Fabii & Panni :) x


Ui.: Szimonszii, és Henikee, nagyon szépen köszönöm a komikat :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése